CLICK HERE FOR ENGLISH VERSION

Hi ha molts tipus de somni; Els instantanis, que quan et despertes ja no recordes. Les fantasies, que et fan volar tocant de peus a terra. Els de conducció, que et fan seguir algun camí a la teva vida, i uns altres que estan tan endins teu que et fan creure que has nascut per dur-los a terme.

Aquesta és al història del nostre somni, de la nostre realitat.

Dos germans voltant pel món.

Sembla senzill però des que vam fer aquest dibuix quan teníem 7 anys fins al fet de convertir-nos en uns rodamóns ha plogut força i amb tanta aigua vam necessitar una bona espurna per engegar-ho tot i fer-ho real;  Sempre hem sigut germans i amics però va ser fa uns anys en el mercat de peix de Bergen (Noruega) que vam esdevenir alguna cosa més, una unitat, un equip. Allà vam treballar tan dur com vam poder per generar alguns estalvis per acabar les nostres carreres i descobrir que junts érem capaços de qualsevol cosa. Allà vam conèixer també viatgers de veritat i gent veient les coses des d’una altre perspectiva  que ens van fer canviar el nostre punt de vista de tot plegat. Allà, en aquella humida i meravellosa ciutat, la llavor plantada quan érem nens va començar a créixer.

Havíem de viure com a nòmades, hi ho havíem de fer junts.

Després d’uns anys treballant en els nostres respectius camps, vam poder reunir prou diners per comprar el nostre camió i convertir-lo en casa nostra, o el que més s’hi assemblava abans de marxar. I el vam anomenar Moby Dick.

El 7 de gener de 2018 vam marxar de casa nostre sense saber quan la tornaríem a trepitjar. Des d’aleshores han pasat moltes coses i alguna d’elles ens agradaria compartir-les amb tu.

Som en  Guim i l’Elià, i aquest és el nostre viatge arreu del món.

Esperem que us agradi.